BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tegels

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dat geldt zeker als het om de keuze van wandtegels en vloertegels gaat. In onze showroom vindt u een enorm assortiment aan tegels voor wand en vloer. Wij helpen u graag om wijs te worden uit het grote aanbod. Bij wandtegels kunt u uw keuze grotendeels baseren op uw smaak en stijl, want binnen onze collectie vindt u vast de tegels die bij u passen.

Tegel voor vloer en wand
Maar bij vloertegels is de eerste vraag of u vloerverwarming wilt. De gemiddelde vloer is zo'n 8 graden warm, maar met vloerverwarming is dat 20 graden. Dat biedt veel comfort waar u jarenlang plezier van heeft. Het is wel een investering en het is belangrijk om rekening mee te houden bij de keuze voor vloertegels. Wij helpen u graag de tegels of plavuizen te kiezen die - al dan niet in combinatie met vloerverwarming - de vloer van uw dromen opleveren. Dat kunnen steenkleurige tegels zijn, maar ook houtstructuur tegels. Deze tegels laten uw vloer eruitzien als een houten vloer, maar zijn geschikt om vloerverwarming onder te leggen. Zo krijgt een vloer het natuurlijk uiterlijk van een houten vloer, maar het comfort van een verwarmde tegelvloer. Wandtegels hebben wij in veel woonkleuren. Waar enkele jaren geleden de zwarte tegelvloer en de witte wandtegels nog in de mode waren, zien we nu steeds meer tegels in crèmekleur of beige.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
Bel mij