BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

stenen

Stenen zijn bepalend  voor de uitstraling van een gebouw of aanbouw. En er zijn heel wat meer smaken dan de standaard terra cotta baksteen. Daarom raden wij professionele bouwers aan om hun opdrachtgevers langs te laten komen in onze showroom. Zij kunnen dan doorwerken, terwijl de eigenaar van de woning of aanbouw die zij maken de juiste stenen uitkiest. Zodra de keuze voor de stenen is gemaakt, adviseren wij om alle benodigde stenen in een keer op de bouwplaats te brengen of te laten leveren. Indien nodig kunnen wij natuurlijk altijd nog extra stenen naleveren.

Showroom stenen
In onze showroom ziet u op losse panelen een collectie van stenen in allerlei kleuren en formaten. Wij helpen u graag bij het kiezen van de gevelsteen met de juiste uitstraling. Een kleine tip: doe inspiratie op bij gebouwen in de buurt en maak foto's van de soort gevelsteen die u mooi vindt. Houd ook rekening met de kleur van dak en dakgoot, ramen en deuren. Zoekt u stenen voor een aanbouw, dan weten wij vaak uit ervaring te vertellen welke stenen er voor de huidige woning zijn gebruikt en kunnen wij deze ook weer leveren voor de aanbouw.


Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
Bel mij