BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

sanitair

Een goed ingerichte, vakkundig geïnstalleerde badkamer is echt een rustpunt in huis. Het is een investering voor decennialang woonplezier. Dat betekent dat een badkamer berekend moet zijn op intensief gebruik, maar ook dat de stijl van de badkamer redelijk tijdloos moet zijn. Bij BPG Schoute vinden aannemers en zzp'ers alle benodigdheden voor het werken aan een badkamer. Hun opdrachtgevers kunnen bij ons in de showroom terecht voor advies en hulp bij het ontwerpen van hun ideale badkamer. Wij hebben daarvoor een badkamerspecialist in dienst. U komt binnen met een badkamerdroom - qua sfeer, kleur en stijl - en u gaat naar buiten met een ontwerp voor uw droombadkamer!Kiezen van de juiste badkamer
In onze showroom staan diverse badkameropstellingen, zodat u een goede indruk krijgt van de verschillende stijlen waarin een badkamer uitgevoerd kan worden. Onze badkamerspecialist gaat vervolgens een gesprek met u aan over uw wensen, uw mogelijkheden, de maten van de ruimte, het sanitair, de tegels en de afwerking van uw badkamer. Door goed te luisteren naar uw voorkeuren werkt hij toe naar een steeds concretere opstelling. Deze verwerkt hij in een 3D-ontwerp van toekomstige badkamer, dat u nog eens op uw gemak kunt bekijken.


Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...


 
Bel mij