BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

bpg Schoute

BPG Schoute is een betrouwbare partner in bouwmaterialen voor bouwprofessionals en particulieren in Veenendaal en omgeving. Deze totaalleverancier biedt u alle bouwmaterialen voor uw project, van de fundering tot de nok. Onze medewerkers adviseren u graag. Zij kennen de voor en nadelen van de bouwmaterialen die wij verkopen en geven de beste tips over toepassing en onderhoud. Wij vinden het belangrijk dat we u goed te woord kunnen staan, dus is er regelmatig bijscholing voor medewerkers. Heeft u meer materiaal nodig dan verwacht of kunt u het zelf niet allemaal meenemen? Wij leveren bouwmaterialen op locatie, zodat u zonder oponthoud door kunt werken. 
U kunt rekenen op een snelle service.

De prijs van het bouwmateriaal is natuurlijk een bepalende factor. De beslissing om in 2012 lid te worden van de BPG-groep was vanuit dit perspectief gezien een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Showroom bouwmaterialen
Bij een bouwproject komen veel keuzes kijken. Neem de keuze van de steen met de juiste uitstraling: erg bepalend voor het uiterlijk van uw huis. Bij BPG Schoute begrijpen we dat. Daarom kunt u zich in onze showroom rustig orienteren op stenen in diverse kleuren, texturen en formaten. Hetzelfde geldt voor wandtegels en vloertegels. Deze bouwmaterialen zijn bepalend voor het karakter van een woning. Wij helpen u graag bij dit keuzeproces en nemen u graag mee in de verschillende mogelijkheden om uw huis een eigen uitstraling te geven.
Bel mij