BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1933

  Oprichting Schoute Bouwmaterialen.

 • 1999

  Verhuizing naar de huidige locatie aan de Smalle Zijde te Veenendaal.

 • 2004

  Schoute Bouwmaterialen treedt toe tot 4plus bouwmaterialen. Een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij Schoute Bouwmaterialen nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.

 • 2012

  Schoute Bouwmaterialen sluit zich aan bij de BPG-formule en heet vanaf nu BPG Schoute Bouwmaterialen. Hiermee speelt het bedrijf in op de dynamische en veranderlijke bouwmaterialenmarkt. BPG Schoute Bouwmaterialen kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Ook het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden hiermee verder geprofessionaliseerd.

Bel mij